Tisztelt Partnerünk,

Közösen segíthetünk a járvány lassításán – soha nem volt annyira szükség az összefogásunkra, mint most, ezért a Wonderduck-POP cégcsoport tagjai a PMW Hungária Kft-vel együttműködve programot indítottak a független kisboltokban vásárlók és ott dolgozók egészségének védelme érdekében.

Szerintünk nagy hiba lenne, ha ezek a kisboltok betegség vagy veszélyeztetettség miatt bezárnának, ezért akciót szerveztünk annak érdekében, hogy ezekben az üzletekben a kockázatot csökkenteni tudjuk. Fontos ez gazdasági szempontból is, mert a kisboltokban így nemcsak az egészségvédelmet tudjuk elősegíteni, hanem ezzel az ott dolgozók állását is biztosabbá tehetjük, és az ott árult termékek gyártói sem szenvednek jelentősebb veszteséget.

A program finanszírozásához beszállítók segítségét kértük, abban a reményben, hogy cégeinkhez hasonlóan ők is segítsék hozzájárulásukkal a védőeszközök gyártását és szállítását. Az összefogásnak köszönhetően, melyez csatlakozott a Piros Mogyorós csokoládé forgalmazója, valamint az Orbico Hungary Kft, közel 3,5 millió Ft értékű védőeszköz áll rendelkezésre.

A program keretében lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy kisboltjukba térítésmentesen, pénz fizetése nélkül védőeszközöket (egyszerűen összeszerelhető leheletfogó polikarbonát lemezeket vagy árukiadó kapukat) igényelhessenek tőlünk a járvány idejére, az alábbi feltételekkel – egyszerűen, on-line felületen keresztül, mely itt elérhető

  • A programban olyan bolttulajdonosok (üzemeltetők) igényelhetnek eszközöket, akik max. 2 db eladóhellyel rendelkeznek országosan. A programban csak olyan boltok számára lehet védőeszközt igényelni, amelyek eladótere nem nagyobb mint 100 négyzetméter.
  • Egy boltra max 2 db leheletfogó elem vagy 1 árukiadó kapu igényelhető.
  • A programban igényelt eszközök eladásához a megállapodás hatálya alatt a programot szervezők nem járulnak hozzá, az igényelt eszközöket a résztvevő boltoknak rendeltetésszerűen a boltban kell használniuk. Szervezők fenntartják a jogot a kihelyezés ellenőrzésére,
  • A programban kizárólag azon egységeket tudjuk támogatni, akik elsősorban élelmiszer- vagy drogériatermékek forgalmazásával foglalkoznak. Egyéb termékeket (pl: ruházati boltok, trafikok, stb) árusító üzleteket a programba egyelőre nem tudunk bevonni.
  • A programban csak azon kiskereskedők (bolt üzemeltetőek) vehetnek részt, akik fenti feltételeket és az átadásra, illetve használatra szóló megállapodást maradéktalanul elfogadják.
  • A programba jelentkezett igényeket szervezők a legkésőbb 2020. július 10-ig kitöltött igénylések beérkezésének sorrendjében és a rendelkezésre álló program-keret mértékében, leadott igényeket elégítik ki, a jelentkezési lap beérkezése (illetve az igénylés) önmagában szervezők részéről nem jelent automatikus kötelezettség vállalást.
  • A kiszállított védőeszközön a „Vigyázzunk egymásra” felirat mellett megjelennek a programban résztvevő beszállítók logói is, akik kapcsolódó kampányukkal fedezik ezen védőeszközök előállítási és szállítási költségeit. A programban résztvevő boltok kötelezik magukat arra, hogy e logókat az eszközről nem távolítják el, vagy fedik el. Azt, hogy melyik eszközön melyik beszállító jelenik meg, kizárólag a szervezők döntik el.
  • A használatban lévő eszközről a bolt üzemeltető fotót készít, és azt megküldi a segitakacsa@wonderduck.hu e-mail címre legkésőbb a kiszállítást követő 5. munkanapon, ezzel igazolva az eszköz rendeltetésszerű használatát.
  • A jelentkezés elfogadásáról (és ezzel az ÁSZF alapján a szerződés hatálybalépéséről) szervező telefonos és e-mail értesítést küld jelentkező számára, mellyel a létrejön a megállapodás az adott eszközök használatára.

Amennyiben érdekli a fentiekben bemutatott lehetőség, jelentkezését az alábbi kérdőív kitöltésével küldheti el . A jelentkezési lap tartalmazza a védőplexik leírását is. (Amennyiben jelen levelünket online formában kapta meg a jelentkezési lapot az alábbi sorra kattintással (CTRL+kattintás) éri el)

Jelentkezési lap itt

Válaszát köszönjük, jó egészséget kívánunk!

Mielőtt elküldené megrendelését, kérjük olvassa el figyelmesen az alábbiakat:

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési szabályzat​